Muistoissa

Taas valo viiltää taivaanrantaa
se päivän yöstä erottaa.
On tullut aika pois se antaa,
jota niin paljon rakastaa.
Sen järjellä me ymmärrämme,
kun toinen lähtee, toinen jää.
Vain pieni lapsi sisällämme,
ei sitä tahdo käsittää.
                                       -Petri Laaksonen-

                                  Hyvää matkaa rakkaat ystävämme

Ilonan kanssa meillä oli ainutlaatuinen luottamus

Ilona
Fi & Rus Mva Leeward's Enchanted April
23.4.2002 - 23.4.2014.

Ilona oli minun kantararttuni. Kiersin hänen kanssaan paljon näyttelyitä ja Ilona saavuttikin Suomen ja Venäjän muotovalion arvon. Hän oli hyvin kiltti ja oppivainen, oikea luottopakki. Ilonan kanssa koimme yhdessä niin paljon ja siitä varmasti muodostuikin välillemme hiljainen ymmärrys. Hän painoi aina sylissä olessaan leukansa rintaani vasten ja olimme vain ihan hiljaa.

Huhtikuu sinut antoi, huhtikuu sinut otti, elit nimesi. Hertan ja Nellin luona sinulla on nyt hyvä olla - sinulla on aina erityinen paikka sydämessäni.


* * * * * *

Hertta oli Camel Boots girl

Hertta
Thujaville's Blooming Heart
28.2.2007 - 21.4.2011

Hertta oli kova leikkimään, äitini kutsui häntä peipposeksi. Hertta oli myös suuri tutkimusmatkailija, joka saattoi mökillä jäädä tutkimaan lähimaastoja pitkiksi ajoiksikin.

Hertta oli kummityttöni Tiiu Puhkaisen koira ja he kävivät näyttelyssä sekä Tiiu opetti Hertalle tempun jos toisenkin.

Valitettavasti jouduimme hyvästelemään Hertan aivan liian aikaisin. Nellin luonna ei Hertalla ole kipuja - hyvää matkaa pieni lintunen.


* * * * * *

Nelli oli porukan vanha rouva isolla ärrällä

Nelli
Leeward's Darlin Of Fortune
23.7.1998 - 15.4.2011

Nelli oli meidän ensimmäinen bichonimme ja todellinen sydäntenvaltaaja. Nellillä oli hurmaava luonne, lempeä ja itsevarma.Nelli eli pitkään laumanjohtajana ja hoitikin hommansa niin mallikkaasti, että hänen laumanjohtajuudesta saisi moni ihminenkin ottaa mallia.


Nellin kanssa aloittelimme näyttelyitäkin, mutta pari kertaa sai riittää. Nelli oli onnellisempi muualla kuin näyttelykehässä. Agility oli Nellin laji, siitä hän nautti täysin siemauksin. Myöskin Nelli tanssi bichon-tanssia tassut viuhkuen.

Nelli, aikasi täyttyi ja lähdit vihreämmille maille, jätit meille kauniit ja hauskat muistot - kaipaamme sinua ja viisauttasi.

* * * * * *

Kultainen Karoliina

Karoliina
synt. 25.5.1974 - elokuu 1987

Karoliina oli karkeakarvainen kettuterrieri, mutta meillä aivan seurakoira ja sen tehtävän hän hoiti mallikkaasti. Karo lohdutti aikoinaan meitä myrskyisiä teinejä, mutta isäämme hän jumaloi, olivathan he erottamattomat kalakaverukset.

Äidin herkkupadat vetivät kuitenkin pitemmän korren, kun vatsassa alkoi kurnia. Monessa mukana tämä karvainen ystävämme.

Karoliina, sinä toit elämäämme koirarakkauden